Image
Dr. Müge Uğurlu | Friday, May 12, 2023 | Cildinizi Sevin!

Doğanın Sözünü Dinle...

Doğa her zaman çareyi de beraberinde getirdi, getirecek ve insanoğlu gönül gözüyle bakmayı, bildiği çareyi “ sevgi”de “ güzel niyet” ve “güzel bakabilme” de bulduğu sürece gelecek hep güzel olacak, zorlukları daha kolay atlatabileceğiz.

Doğanın Sözünü Dinle

Çok zor zamanlardan geçiyoruz bütün dünya halkları olarak…

Pandemi ile boğuşuyoruz bir yıldır. Sevdiklerimizi kaybettik, sevgiyle, hasretle, sevdiklerimizle sınandık bu süreçte…

Sevmenin, özlemenin ve bir de “doğanın” öneminin ağır bir sınavla farkına vardık. Sabretmeyi öğrendik. Doğayı anlamayı, doğanın şifasının kendi içinde saklı olduğunu öğrendik, öğrenmeye devam ediyoruz. İnsan yaşadıkça “umut” hep var olacak. Hep de öyle oldu. Fiziksel olarak olamasa da, yürekten sıkı sıkıya sarılmaya, şifanın doğanın içinde saklı olduğuna, “bakmasını bilene”, kalp gözüyle görebilene dünyanın nimetlerinin saymakla bitmeyeceğini anladık bu sınavda. Umudun, çözümün bazen doğadaki Ölmez Çiçeğinde bazen “ Kardinal Kuşu”nda, bazen bir hekimin insanlık adına faydalı çabalarında karşımıza çıkıyor. Hipokrat’a verdiği sözle yola çıkan hekimlerimizin bu dönemde “değer”lerini ve ne kadar kutsal olduklarını idrak ettik.

“Besinler ilacınız, ilacınız besinler olsun” diyen tıbbın babası sayılan Hipokrat ta “Doğa”nın “çare” olduğuna vurgu yapmış bu sözüyle. Doğa her zaman çareyi de beraberinde getirdi, getirecek ve insanoğlu gönül gözüyle bakmayı, bildiği çareyi “ sevgi”de “ güzel niyet” ve “güzel bakabilme” de bulduğu sürece gelecek hep güzel olacak, zorlukları daha kolay atlatabileceğiz.

Image

The M For Me | E-Bülten

Yeni Ürünlerden ve Kampanyalardan Haberdar Olmak için Hemen Kaydol!
İndirimleri ilk sen yakala!