Image
Dr. Müge Uğurlu | Friday, May 12, 2023 | Cildinizi Sevin!

Cilt Bakımında Sadelik Akımı : "Skinimalism" Nedir?

Sadelik en büyük zenginliktir ve bunun en güzel örneğini bize doğa gösterir. The M markası olarak ürünlerimizi geliştirirken doğa kadar zengin ve bir o kadar da sade olmasına özen gösterdik. Cildin gerçek ihtiyaçlarına odaklandık. Bu anlamda, The M ürünleri, son yıllarda sıklıkla duyduğumuz “skinimalism” uygulamalarını takip etmektedir.

Sadelik en büyük zenginliktir ve bunun en güzel örneğini bize doğa gösterir. The M markası olarak ürünlerimizi geliştirirken doğa kadar zengin ve bir o kadar da sade olmasına özen gösterdik. Cildin gerçek ihtiyaçlarına odaklandık. Bu anlamda, The M ürünleri, son yıllarda sıklıkla duyduğumuz “skinimalism” uygulamalarını takip etmektedir. 

“Skinimalism” nedir?

Skinimalism, ingilizcede “cilt” (skin) ve “minimalizm” (minimalism) kelimelerinin birleşiminden ortaya çıkıyor. Cilt bakımı rutinini sadeleştirmeyi ve yalnızca gerekli miktarda ürünle daha sağlıklı ve parlak bir cilt elde etmenize yardımcı olacak bir rejim oluşturmayı hedefliyor. 

Skinimalism cilt bakımı rutinini sadeleştirirken daha efektif bir hale gelmesini de amaçlıyor. Onlarca ürün kullanmak yerine cildin gerçek ihtiyaçlarına yönelik güçlü içerikli ürünler kullanarak cilt bakımı rutinini daha etkili kılmanın mümkün olduğunu gösteriyor. 

Cilt bakımında sadelik ve güçlü içerik neden önemli?

Cilde onlarca farklı ürün uygulamanın ve cilt bakımında aşırıya kaçmanın cilt bariyerine zarar verebileceği, mevcut cilt sorunlarını daha da kötüleştirebileceği ve sivilce oluşumu, tahriş, kuruluk, kızarıklık gibi yeni sorunlar yaratabileceği biliniyor. 

Çok aşamalı ve çok ürün içeren bir cilt bakımı rutinine sahip olmak cilde aşırı yük bindirerek hassasiyete ve tahrişe neden olabiliyor. Uzun vadede, bu tip bir rutin cilt bariyerine zarar verebiliyor ve kırışıklık, hiperpigmentasyon gibi sorunların tedavisini zorlaştırabiliyor.

Özellikle soğuk kış aylarında hassaslaşan cildimize uyguladığımız ürünlerin içeriğinde dikkat etmek ve cilt bakımı rutinimizi sadeleştirmek cildi yormamak açısından oldukça önemli. Bunun için ise çok yönlü bakım sunan ve içeriği temiz bakım ürünleri tercih edilmesi tavsiye ediliyor. 

The M ürünleri ile doğanın zenginliğini ve sadeliğini keşfedin…

The M ürünleri cildin gerçek ihtiyaçlarına “sadelik” prensibine bağlı kalarak ve “doğadan gelen zenginliği” takip ederek geliştirildi. Cildin onlarca ürüne değil temiz ve güçlü içerikli yeterli sayıda ürüne ihtiyaç duyduğunu savunarak çok yönlü bakım sunan ürünler formüle edildi. Ürünler cinsiyet gözetmeksizin kadının ve erkeğin kullanımına uygun ve tamamıyla doğal içerikli olacak şekilde oluşturuldu. Paraben, SLES, parfüm ve koruyucu madde gibi cildimizi yıpratabilecek ve zarar verebilecek maddelerden uzak duruldu. 

Çok yönlü bakımı hedefledik!

Çok yönlü bakım sunan The M “Immortelle” serisi ürünlerinin hepsi vaad ettiği amaca yönelik bir bakım sunarken içeriğindeki buğdaydan elde edilen hyalüronik asit, aloe vera ve nar çekirdeği ekstratı gibi doğal etken maddeler ile aynı zamanda cildi besler, nemlendirir ve yatıştırır. Serinin tüm ürünlerinin içinde bulunan ölmez çiçeği esansiyel yağı ise, cilde anti-aging etki uygular. Ölmez çiçeği esansiyel yağı da güçlü yaşlanma karşıtı özelliklerinin yanı sıra güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlar, cilt tonu ve dokusundaki eşitsizlikleri azaltmaya yardımcı olur, cildi kurutmadan veya tahriş etmeden sivilceleri önler, iltihabı yatıştırır, tahriş ve kızarıklıkları iyileştirmeye yardımcı olur. Ölmez çiçeği esansiyel yağının tüm bu faydalı etkileri bilimsel çalışmalarca da kanıtlanmıştır. 

Bu anlamda The M, yalnızca yeterli sayıda ürün kullanmaya ve hedefe yönelik sade bir cilt bakımı rutini oluşturmaya imkan sağlar. Bunun yanı sıra kızarıklıkları iyileştirmekten, anti-aging etki uygulamaya cildin tüm ihtiyaçlarını karşılar.  

Image

The M For Me | E-Bülten

Yeni Ürünlerden ve Kampanyalardan Haberdar Olmak için Hemen Kaydol!
İndirimleri ilk sen yakala!