The M 3. Yılını Kutluyor!

3. Yılımıza Özel Tüm Ürünlerde Geçerli %25 İndirim Fırsatını Hemen Yakala!

Alışverişe Başla
Image
The M For Me | Thursday, April 4, 2024 | Cildinizi Sevin!

The M 3.Yılını Globalleşen Bir Marka Olarak Kutluyor!

The M ailesi olarak heyecan verici haberlerle doluyuz! Son dönemde uluslararası platformlarda globalleşme yolunda önemli adımlar attık.


 Sizlerin desteği ve ilgisiyle, The M yaşlanma karşıtı dermokozmetik markamız, Cosmoprof ve BeautyWorld fuarlarının da içinde olduğu dünya çapındaki üç fuara katılarak büyük bir atılım gerçekleştirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarla buluştuğumuz bu fuarlarda, yenilikçi ürünlerimizle büyük ilgi gördük.



Artık, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu sayede, yaşlanma karşıtı cilt bakımı konusundaki uzmanlığımızı ürünlerimizi dünyanın her köşesindeki insanlara ulaştıracağız.


The M markası olarak, size en iyi ürünleri sunmak için sürekli olarak çalışıyoruz. Bilimin ve doğanın gücünü bir araya getirerek, yaşlanmanın belirtileriyle savaşmak ve cildinizi gençleştirmek için yenilikçi çözümler geliştiriyoruz. Ürünlerimizde kullanılan aktif bileşenler ve formüller ile cildiniz için en iyi bakımı sunmak için her geçen gün daha fazla çalışıyoruz.


The M markası olarak, sizin güzelliğinize ve cildinizin sağlığına değer veriyoruz. Sizlerle birlikte büyümek ve gelişmek için sabırsızlanıyoruz.


Daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin ve The M markasının gençlik dolu dünyasına katılın!




BeautyWorld 2023 - Dubai / BAE
BeautyWorld 2023 - Dubai / BAE

Cosmoprof Worldwide 2024 - Bologna / İtalya
Cosmoprof Worldwide 2024 - Bologna / İtalya

Image

The M For Me | E-Bülten

Yeni Ürünlerden ve Kampanyalardan Haberdar Olmak için Hemen Kaydol!
İndirimleri ilk sen yakala!